LAROC

Informatie

Bekijk de informatie en documentatie op deze pagina. Daarnaast kunt u lezen over waar LAROC Financieel Advies voor staat.

Over ons

Vooruitstrevend

Ons kantoor is vooruitstrevend als het aankomt op deskundigheid, het in huis hebben van specialismen en de efficiënte afwikkeling van zaken. Deskundigheid betreffende  hypotheken en verzekeren is onze grootste tak. Daarnaast zijn wij deskundig op het gebied van bedrijfsadministraties en belastingaangites waarbij wij beschikken over een uitgebreide expertise om bedrijfsrisico’s verantwoord en doelmatig af te dekken.

De bundeling van verschillende disciplines en specialiteiten is ook in uw voordeel. Zo kunnen wij de belangrijkste facetten van de financiële dienstverlening betrekken in één integrale oplossing voor uw inkomens- en vermogenszekerheid of voor de realisatie van uw woonwensen.

Advies op maat

Routeplanner

Wij staan klaar voor U, dat is ons uitgangspunt.

Stel uw vraag

Over ons

Toonaangevend

Toonaangevend omdat we bij de bediening van onze relaties nauw samenwerken met gerenommeerde verzekeraars. LAROC Financieel Advies heeft echter geen contractuele verplichtingen om uitsluitend voor een of meer aanbieders te bemiddelen en onderhoudt relaties met meerdere verzekeraars. Afhankelijk van de situatie en in overleg met u kan dus een verzekering van een geselecteerd aantal verzekeraars aangeboden worden.

Handige documenten

Gedragscode

Download HIER de LAROC Financieel Advies gedragscode.

Disclaimer

Lees hier de disclaimer van LAROC Financieel Advies.

Algemene voorwaarden

Lees hier de algemene voorwaarden van Laroc Financieel advies.

Dienstverleningsdocumenten

Hypotheken document

Klik op de titel of het icoontje om het Dienstverleningsdocument van Hypotheken te openen.

Vermogen document

Klik op de titel of het icoontje om het Dienstverleningsdocument van Vermogen te openen.

Verzekeringen document

Klik op de titel of het icoontje om het Dienstverleningsdocument van Verzekeringen te openen.

Bij Laroc staat

Staat vanzelfsprekend centraal

Elke klant is uniek. Daarom vormen uw persoonlijke situatie, wensen en belang altijd het startpunt voor onze advisering. In overleg met u zoeken wij naar oplossingen voor uw financiële, bedrijfsmatige of verzekeringsvraagstukken. Vraagstukken waar vaak veel geld mee gemoeid is. U mag van ons dan ook maximale zorgvuldigheid en deskundigheid verwachten. Door onze expertise kunnen wij maatwerk leveren, toegespitst op uw persoonlijke situatie.

Wij zijn goed in

Disclaimer

Bekijk de disclaimer hier.

Advies op maat?

Wilt u graag advies op maat of gewoon snel contact opnemen? Bekijk hieronder de mogelijkheden.