Aan de slag met

Financieringen

Grote uitgaven, maar weinig gespaard. LAROC ondersteunt. Bekijk wat de mogelijkheden zijn, oprecht en eerlijk advies waar u mee verder kunt.

Zorgvuldig advies op maat.

Sommige mensen hebben geluk dat ze er nooit een beroep op hoeven te doen, maar bij veel mensen komt het toch regelmatig voor: een grote uitgave, en er nog onvoldoende voor gespaard hebben. In die gevallen biedt een krediet uitkomst.

LAROC Financieel advies

Zandstraat 30
5425 VB, De Mortel
Noord-Brabant

Persoonlijk advies?

Tel: 0492-369690
Mob: 06-83 253278
Mail: Contactformulier

Er zijn

Verschillende soorten krediet

Momentkrediet

Dat kan als "momentkrediet", via de bankrekening waar het salaris op binnen komt. Vrijwel iedere bank kent die mogelijkheid. Doorgaans betekent dit dat het saldo van de bankrekening één of twee maanden "rood" mag staan. Na die periode wordt verwacht dat het saldo weer zwart staat. Het is dus echt een krediet voor een kort moment.

Doorlopendkrediet

Feitelijk is dit een afzonderlijke bankrekening. Eén waarbij de bank u toestemming geeft "doorlopend" rood te staan.

Persoonlijke lening

Anders dan bij het doorlopend krediet bestaat bij de persoonlijke lening geen mogelijkheid afgeloste bedragen weer op te nemen. Het is een heel vaste vorm van lening. En daarmee heel geschikt voor "objectfinanciering", zoals een boot, een auto of caravan. Wij nemen graag de tijd voor u om samen na te gaan welke vorm de voorkeur zou verdienen.

Advies op maat

Routeplanner

Wij staan klaar voor U, dat is ons uitgangspunt.

Stel uw vraag

Advies op maat?

Wilt u graag advies op maat of gewoon snel contact opnemen? Bekijk hieronder de mogelijkheden.