Wij verzorgen

Vermogensopbouw

Banksparen, sparen beleggen, lijfrente, verzekerd sparen.

Kapitaalverzekering bij leven

Bouw vermogen op en ben tevens verzekerd bij het leven.

Kapitaalverzekering bij overlijden

Een pensioenverzekering is een vorm van uitvaartverzekering die bij overlijden van de verzekerde een geldbedrag uitkeert aan de nabestaanden. Kapitaalverzekering is samen met de fysieke verzekering de vorm van uitvaartverzekering die de meeste mensen kiezen.

Mengverzekering

Mocht U vragen hebben, of advies willen, bel of mail ons. Wij staan klaar voor U, dat is ons uitgangspunt.

Banksparen & beleggen

Mocht U vragen hebben, of advies willen, bel of mail ons. Wij staan klaar voor U, dat is ons uitgangspunt.

Ontdek

Premie

Allerlei factoren beïnvloeden de hoogte van de premie, zoals de leeftijd van verzekerde, looptijd en de verzekerde bedragen. Wij maken graag een offerte op maat voor uw persoonlijke situatie.

Voor informatie kunt u terecht bij LAROC Financieel Advies.

Ontdek

Vergelijking

Het grootste verschil tussen de verschillende soorten levensverzekeringen zit in de wijze en het moment van uitkeren. Een goede vergelijking van levensverzekeringen is lastig, omdat veel aanbieders ondoorzichtige en moeilijk leesbare polisvoorwaarden hebben. En een vergelijking op de premie alleen is ook risicovol. De goedkoopste levensverzekering is namelijk zeker niet altijd de beste! Laat u daarom uitgebreid informeren door LAROC Financieel Advies.

Advies op maat

Routeplanner

Wij staan klaar voor U, dat is ons uitgangspunt.

Stel uw vraag

Ontdek

Vermogen na AOW leeftijd

Na een leven lang hard werken wilt u natuurlijk volop genieten op het moment dat u met pensioen bent. Vaker op reis, leuke uitstapjes. Maar ook in het huis van uw dromen (blijven) wonen. Daar heeft u geld voor nodig. Een goed geregeld pensioen vormt daarvoor een belangrijke basis.

Laat u daarom uitgebreid informeren, bij LAROC.

Ontdek

Overheid, werkgever en uzelf

Uw pensioen bestaat uit drie onderdelen: De AOW vormt de basisvoorziening voor iedere Nederlander vanaf 65 jaar. Het werknemerspensioen is een aanvulling op de AOW, die door veel werkgevers geregeld wordt. Hoeveel dit is, hangt af van de regeling die uw werkgever heeft getroffen. Naast de AOW en het werknemerspensioen heeft u natuurlijk de mogelijkheid om zelf een oudedagsvoorziening op te bouwen door te sparen, te beleggen of een verzekering af te sluiten. 

Ontdek

Hoe hoog is úw pensioen?

Vroeger was het gebruikelijk dat werknemers hun hele leven bij dezelfde werkgever bleven. De meeste pensioenreglementen zijn nog steeds op dit principe gebaseerd. Maar tegenwoordig veranderen we vaker van werkgever of gaan naar het buitenland om te wonen en werken. Sommigen stoppen een tijdje met werken om voor de kinderen te zorgen, die lang gekoesterde wereldreis te maken of andere dromen te verwezenlijken. Allemaal aanleidingen waardoor uw pensioen lager uit kan vallen.

Ontdek

Onbezorgde oude dag

Wilt u weten hoe u ervoor staat? Of u straks eerder kunt stoppen met werken? Bekijk het samen met LAROC Financieel Advies.

Advies op maat?

Wilt u graag advies op maat of gewoon snel contact opnemen? Bekijk hieronder de mogelijkheden.