Wij verzorgen

Hypotheken

Hypotheken worden vaak gebruikt om een woning te kopen. Om een woning te kunnen financieren wordt er dus een lening afgesloten om een huis te verkrijgen.

Welkom bij LAROC, hopelijk kunnen we iets voor u betekenen.

Lekker wonen: daar gaat het om. De een kiest voor een huurhuis, de ander heeft liever een eigen huis. Om dit te bekostigen wordt een hypotheek afgesloten; een lening met het huis als onderpand. LAROC Financieel Advies is meer dan alleen advies, u kunt kiezen uit voordelige alles-in-één pakketten of combineer gewoon je eigen pakketten met de diensten die je nodig hebt.

LAROC Financieel Advies

Zandstraat 30
5425 VB, De Mortel
Noord-Brabant

Persoonlijk advies?

Tel: 0492-369690
Mob: 06-83 253278
Mail: Contactformulier

Ontdek

Uw ideale hypotheek

Hypotheekvormen zijn er in meerdere varianten. Bij elke levensfase en persoonlijke situatie kan een andere hypotheekvorm de best passende zijn. De ene persoon kiest de laagst mogelijke maandlasten, de ander wil graag versneld de hypotheeklening kunnen aflossen en weer een ander wil via de hypotheek sparen voor later. De kunst is in dit woud van mogelijkheden de juiste hypotheekvorm te kiezen. LAROC Financieel Advies is hierin gespecialiseerd. Laat u informeren over úw mogelijkheden en ontdek welke hypotheek past bij uw wensen.

Advies op maat

Routeplanner

Wij staan klaar voor U, dat is ons uitgangspunt.

Stel uw vraag

Ontdek

Overwaarde op uw huis

Als u al geruime tijd in uw huis woont, is de kans groot dat uw huis inmiddels flink meer waard is geworden. Ook als u naar uw zin woont en daarom graag in uw huis wilt blijven wonen, kan uw woning op financieel gebied veel extra’s opleveren. Extra financiële armslag bijvoorbeeld, een aanvulling op uw pensioen of de financiering van een geplande verbouwing. Wellicht wilt u uw kinderen op weg helpen met het kopen van hun eigen huis. De overwaarde van uw huis kan u hierbij veel mogelijkheden bieden. Vraag ernaar bij LAROC Financieel Advies, Wij helpen u graag op weg.

Hypotheek advies in Gemert-Bakel

Op zoek naar een hypotheek in Gemert-Bakel? Bij ons vindt u de juiste oplossing voor uw specifieke situatie. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe hypotheek, of uw huidige hypotheek wilt oversluiten, wij bieden u deskundig hypotheekadvies.

Onze hypotheekadviseurs hebben jarenlange ervaring en kennen de markt door en door. Zij kunnen u informeren over de verschillende soorten hypotheken en helpen bij het vinden van de hypotheek die het beste bij u past. Of u nu een starter bent op de woningmarkt of al een ervaren huiseigenaar, wij zorgen voor een hypotheekoplossing op maat.

Bij ons bent u verzekerd van een persoonlijke aanpak en een transparant advies. Onze adviseurs werken uitsluitend op basis van uw wensen en behoeften en stellen altijd uw belangen voorop.

Maak nu een afspraak voor hypotheekadvies in Gemert-Bakel en ontdek de vele mogelijkheden voor uw woningfinanciering. Wij helpen u graag verder!

Advies op maat?

Wilt u graag advies op maat of gewoon snel contact opnemen? Bekijk hieronder de mogelijkheden.