Hypotheken

Lekker wonen: daar gaat het om. De een kiest voor een huurhuis, de ander heeft liever een eigen huis. Om dit te bekostigen wordt een hypotheek afgesloten; een lening met het huis als onderpand.

Ontdek uw ideale hypotheek
Hypotheekvormen zijn er in talloze varianten. Bij elke levensfase en persoonlijke situatie kan een andere hypotheekvorm de best passende zijn. De ene persoon kiest de laagst mogelijke maandlasten, de ander wil graag versneld de hypotheeklening kunnen aflossen en weer een ander wil via de hypotheek sparen voor later. De kunst is in dit woud van mogelijkheden de juiste hypotheekvorm te kiezen. LAROC Financieel Advies is hierin gespecialiseerd. Laat u informeren over úw mogelijkheden en ontdek welke hypotheek past bij uw wensen.
  
Overwaarde op uw huis
Als u al geruime tijd in uw huis woont, is de kans groot dat uw huis inmiddels flink meer waard is geworden. Ook als u naar uw zin woont en daarom graag in uw huis wilt blijven wonen, kan uw woning op financieel gebied veel extra’s opleveren. Extra financiële armslag bijvoorbeeld, een aanvulling op uw pensioen of de financiering van een geplande verbouwing. Wellicht wilt u uw kinderen op weg helpen met het kopen van hun eigen huis. De overwaarde van uw huis kan u hierbij veel mogelijkheden bieden. Vraag ernaar bij LAROC Financieel Advies, Wij helpen u graag op weg.
 
Mocht U vragen hebben, of advies willen, bel of mail ons dan.
Wij staan er voor U, dat is ons uitgangspunt.

Contact

Laroc financieel advies

Zandstraat 30
5425 VB  De Mortel
Noord-Brabant

 

Persoonlijke advies?
Tel: 0492-369690
Mob: 06-83 253278
Mail: Contactformulier