Over ons

LAROC Financieel Advies is een eenmanskantoor; een kantoor werkend als vooruitstrevend en toonaangevend financieel dienstverlener voor zowel particulieren als bedrijven.

Vooruitstrevend 
Ons kantoor is vooruitstrevend als het aankomt op deskundigheid, het in huis hebben van specialismen en de efficiënte afwikkeling van zaken. Deskundigheid betreffende  hypotheken en verzekeren is onze grootste tak. Daarnaast zijn wij deskundig op het gebied van bedrijfsadministraties en belastingaangites waarbij wij beschikken over een uitgebreide expertise om bedrijfsrisico’s verantwoord en doelmatig af te dekken.

De bundeling van verschillende disciplines en specialiteiten is ook in uw voordeel. Zo kunnen wij de belangrijkste facetten van de financiële dienstverlening betrekken in één integrale oplossing voor uw inkomens- en vermogenszekerheid of voor de realisatie van uw woonwensen.

Toonaangevend
Toonaangevend omdat we bij de bediening van onze relaties nauw samenwerken met gerenommeerde verzekeraars. LAROC Financieel Advies heeft echter geen contractuele verplichtingen om uitsluitend voor een of meer aanbieders te bemiddelen en onderhoudt relaties met meerdere verzekeraars. Afhankelijk van de situatie en in overleg met u kan dus een verzekering van een geselecteerd aantal verzekeraars aangeboden worden.

Uw belang staat vanzelfsprekend centraal
Elke klant is uniek. Daarom vormen uw persoonlijke situatie, wensen en belang altijd het startpunt voor onze advisering. In overleg met u zoeken wij naar oplossingen voor uw financiële, bedrijfsmatige of verzekeringsvraagstukken. Vraagstukken waar vaak veel geld mee gemoeid is. U mag van ons dan ook maximale zorgvuldigheid en deskundigheid verwachten. Door onze expertise kunnen wij maatwerk leveren, toegespitst op uw persoonlijke situatie.

Mocht U vragen hebben, of advies willen, bel of mail ons.
Wij staan klaar voor U, dat is ons uitgangspunt.

Contact

Laroc financieel advies

Zandstraat 30
5425 VB  De Mortel
Noord-Brabant

 

Persoonlijke advies?
Tel: 0492-369690
Mob: 06-83 253278
Mail: Contactformulier